en senere frokost

Hei hei alle! I går kom endelig skolebøkene jeg har ventet på en god stund, og da ble jeg sykt glad, helt til jeg fant ut at jeg hadde bestilt feil engelskbøker.. Heldigvis løste alt seg, og jeg har allerede bestilt nye :-) Nå er det jo kun 5 dager til jeg drar til Australia og jeg gleder meg masse. Gruer meg selvfølgelig litt til å dra i fra alle her, men det tror jeg skal gå fint. Er jo bare for 3 måneder! 


I dag derimot ble det en sen og rolig start på dagen. Jeg har ingen store planer, bortsett fra jobb i kveld, så da tenkte jeg å starte dagen med en god frokost. I dag spiste jeg knekkebrød med banan, biola med havregryn, litt mandler, mango og te. Nam♥

 

Håper dere får en fin start på helgen, så snakkes vi snart igjen!

dagen min fra a til å

Hei alle! I dag ringte alarmen kl 06.40 og da var det bare å hoppe i treningsklærne for å gjennomføre ukens første treningsøkt. Det ble 20 minutt på elipsemaskinen, deretter styrke på armer og litt mage. Jeg var hjemme i god tid før klokken slo ti, og det var veldig deilig. Jeg startet med pakkingen til Australia med en gang. Det er så vanskelig å velge ut antrekk for de neste tre månedene. Jeg vil jo ha med hele skapet mitt! Haha, og med kun 1 kolli a 30 kg går jo ikke det... Nå er jeg heldigvis snart ferdig, og det ser ut til å gå ganske greit. Shopping i Australia blir det nok uansett :-)

Senere lagde jeg meg en god omelett, før jeg dro på butikken. Kjøpte inn masse god og sunn mat. I tillegg kjøpte jeg litt diverse nødvendigheter til Australia, bla. litt lesestoff. Jeg er ikke så stor fan av bøker, men blader derimot. Kan aldri få nok, haha. Derfor skal jeg hamstre inn litt forsjellig til Australia, Det Nye og ELLE er allerede i boks. Et helt døgn(!!) på reisefot kan nok fort bli ganske kjedelig uten!

Litt senere kom Embla, Marte og Mario på døra. Vi skulle nemlig ut å gå tur. Og det var som vanlig veldig koselig. Det er så deilig å gå ute mens det er mørkt og man kjenner kulda i ansiktet, for så å komme hjem og ta en god dusj♥ Det var uansett utrolig glatt langs veien, så vi hadde problemer med å holde oss på beina alle sammen. Til og med Mario, haha :-) Under kan dere se bilder av han. Og han er blitt sååå stor. Og veldig veldig fin!


Håper dere også har hatt en fin dag!

i love mornings like this

Jeg elsker å ha god tid om morgenen. Lage meg god frokost. Sitte ned med macen, spise og se på God Morgen Norge. Det er så utrolig koselig. Jeg elsker å bruke lang tid på frokosten, og vil heller stå opp en halvtime før, for å få god tid om morgenen enn å stresse rundt!
Slik har hverdagen min vært det siste halvåret, bortsett fra de dagene jeg har hatt tidligvakt på jobb. Det er rart å tenke på hvordan hverdagen min vil forandre seg om en uke. Da er jeg i Australia! Og selvfølgelig skal jeg blogge masse ;-) Jeg vurderer også å kjøpe goPro (noen som har erfaringer med det?) til å ta bilder på stranden, under vann og ellers da jeg ikke vil ta med meg mitt andre kamera. Og jeg synes man kan ta utrolig mange kule bilder med det! 


Nå skal jeg straks hoppe ut av morgenkåpen og lage sminke-innlegg til dere :-) 

sara happ

Hei og god søndags ettermiddag! Det ble ingen oppdatering på dere i går, og siden sist har egentlig alt gått i ett. Fredag var jeg på shopping og trening før jeg hadde kveldsvakt på jobb, og da jeg kom hjem koste jeg meg med hjemmelaget pesto-pizza, som søsteren min hadde laget. Det er såå godt! Anbefales virkelig for dere som ikke har smakt det før!

I går hadde vi jentene planlagt en bedre middag på Egon, ettersom jeg og Marte snart drar. (æææ, kun 10 dager igjen nå!) Jeg dro til Lillehammer ganske tidlig for å kjøpe inn siste rest til Australia, før vi alle møttes på Egon klokken seks, spiste god middag og koste oss masse. Da jeg kom hjem dro jeg rett til besteforeldrene mine for å spise enda mer. Der var det disket opp med ost og kjeks, masse frukt og kaker. Og jeg spiste meg så mett, og sovnet rett på sofaen. Haha :-) 

Jeg fikk også denne gaven her av Andrea, og jeg elsker den allerede. Jeg er helt obsessed av leppeprodukter(haha) og har nesten prøvd alt på markedet, bortsett fra en god skrubb. Og denne var jammen midt i blinken, den er kjempegod, leppene blir supermyke og lukten er himmelsk. 

 

Håper dere har hatt en fin helg!♥

og PS: kom gjerne med innspill på hva dere vil lese mer om til jeg drar (mat, trening, sminke, mote eller noe helt annet)

morning glory

Hei! I dag sov jeg litt lenger enn planlagt, og det ble derfor en litt senere frokost. Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa, men må snart hoppe ut av den og over i treningsklærne, selv om det ikke frister noe særlig akkurat nå. Planen er å dra på trening innen en time, og få gjort unna dagens treningsøkt før jeg drar på jobb!  

I dag spiste jeg havregrøt til frokost, og jeg prøvde å lage hjemmelaget iste i går, og den ble kjempegod. Alt du trenger å gjøre er å lage litt grønn te, og blande det med sitronvann. (Tilsett litt honning hvis du vil ha den litt søtere) Sett den deretter i kjøleskapet, og vent til dagen etter. Og nam: en god, kald og frisk te♥

 

Håper dere alle får en fin dag, så skrives vi senere i dag♥

have a wonderful and happy day

Hei alle fininger!♥ 

Hvordan har dagen deres vært så langt? Min har vært ganske rolig. Jeg sto opp i åttetiden, lagde meg god frokost, og så på TV. Kanskje ser dere at jeg også har byttet design? Hva synes dere om det? Tenker å fikse en header ganske fort, men inntil da får det bare være slik det er. 

Om litt skal jeg møte Embla, og det er evigheter siden sist, så det skal bli veldig, veldig koselig. Vi har tenkt oss en tur på shopping, og jeg må bla. fikse resten av innkjøpene før jeg drar til Australia. Må kjøpe inn litt sommerklær, og noen svarte skjørt ettersom vi må gå i "uniform" på skolen. Noe som skal bli litt spennende. Vi tenkte å avslutte dagen med en god treningsøkt, og det gleder jeg meg til :-)


Genser: FWSS

Har ikke fjernkontroll til kameraet, så som dere kanskje ser så bruker jeg mobilen, haha. Det funker helt fint :-) Men nå må jeg nesten finne meg noe å spise, før jeg drar avgårde. Tenkte å lage meg havrepannekaker, og kanskje litt juice? Det tror jeg :-) Apropos mat, jeg har fått spørsmål om å lage ett innlegg med noen oppskrifter på hva jeg spiser. Så i morgen kommer ett innlegg med alle mine frokost-favoritter♥ Ha en fortsatt fin dag♥

happy new week

Først må jeg bare si TUSEN TAKK til alle som var innom bloggen min i går. Statistikken skjøt til været og det er jeg veldig takknemlig for♥ Og takk for alle kommentarer, det er veldig veldig koselig. Håper dere fortsetter med det :)

Her har jeg nettopp spist dagens frokost mens jeg har sett tv, søkt etter inspirasjon på weheartit og bare slappet av. Det var så vidt jeg kom meg opp av sengen i dag, her var det hele 22 minus!!!! Hvor kaldt er ikke det? For noen dager siden var det jo plussgrader? Heldigvis kun to uker igjen før jeg drar til supersommer i Australia. Ellers er jeg klar for en ny, sprek og sunn uke. Og den starter jeg med en god treningsøkt om litt, men først skal jeg bare slappe av i verdens beste morgenkåpe som jeg fikk av tante til jul♥ Den er så goood!

 

Håper dere får en fantatisk fin uke♥

 

sunday morning

Hei og god morgen alle! Det ble ingen oppdatering i går kveld slik som jeg hadde tenkt, men det var kanskje like greit... Var på jobb i hele dagen, og når jeg kom hjem koste vi oss med biff, film og TV. Hadde planer om å se twilight i går, men slik ble det ikke. Har ikke sett mer enn en av filmene enda, så det er vel på tide? Over ser dere gårsdagens godis. Yoghurtnøtter og den sjokoladen er det beste jeg vet. Det er så utrolig godt, så jeg spiser meg alltid så kvalm, haha :-)

I dag må jeg fikse resten av tingene før Australia. Og i tillegg må jeg snart begynne å pakke!! 

Senere i dag kommer et treninginnlegg jeg håper dere vil like! Hva er deres planer for dagen?

smile, its saturday


Hei alle søte♥ Dagens frokost ble havregrøt med banan, toppet med kiwi og frosne blåbær. Nå er maten inntatt og jeg er straks på vei ut døren for å dra på jobb. Likevel ville jeg stikke innom å ønske dere er fantastisk fin lørdag, så snakkes vi senere!T.G.I.FHei, og god helg♥ Her er frokosten inntatt for en god tid siden, og siden den tid har jeg sett på God Morgen Norge, og jobbet litt med bloggen. Det beste med å ikke gå på skole, er å ha frie morninger, der man kan nyte frokosten lenge, mens man sitter å ser på TV i bare morgenkåpen.. Likevel kjenner jeg det skal bli deilig å begynne å studere igjen, man savner det faktisk ;) 

Senere i dag skal jeg ha en styrkeøkt her hjemme :-) Hvis det er noe dere vil kan jeg kanskje lage et innlegg om gode øvelser til hjemmetrening? Eller så skal jeg på jobb senere i dag, men vi snakkes nok før den tid!

Håper dere får en fin dag søtinger♥

good morning sunshine

HEI OG GOD MORGEN! Har dere sovet godt? Her har jeg allerede inntatt dagens første måltid som bestod av havregrøt med banan og bær(MMmmmm♥), en kopp vann og te.. Havregrøt er noe jeg nesten lager hver dag, det er jo så godt, og hvis det toppes med fryste bær er det enda bedre, hihi :) 

Med andre ord er jeg klar for en riktig så god treningsøkt om litt! Håper dere får en fin dag, så snakkes vi senere♥i am not a paper cup

Hei alle fininger♥

Hvordan har dagen deres vært? Min har gått i ett fra jeg sto opp til nå. Det startet med at jeg våknet to-tre ganger i løpet av natten, for å sjekke mobilen om jeg hadde sovet over.. Haha, slik er det når jeg har min første åpningsvakt alene :) Det gikk heldigvis supert, og etter jobb nr.1 var det rett hjem å spise deilig middag som mamma hadde laget, for derretter å dra videre på jobb nr. 2! Kom ikke hjem før nærmere ti i kveld, så er ganske så sliten nå kan du si. 

Har dere forresten smakt skyr med valnøtter? Det er utrolig godt, og mettende! Anbefales virkelig♥

Ellers så har jeg gledet meg i hele dag til å se siste episode av Pretty Little Liars!! Haha, er dere like hekta som meg eller? :-)Nå skal jeg snart legge meg, for i morgen har jeg tenkt meg opp tidlig! Da står nemlig morgentrening med styrke og kondis på planen :)

 

Snakkes i morgen, god natt♥

happy birthday

Nå ligger jeg i sengen klar for å legge meg, men måtte bare innom å laste opp bildene vi tok hos Marte. Haha, ler meg ihjel! Marte har nettopp kjøpt seg ny mac, og det er alltid like morro å ta bilder med photo booth :-) 

Vi fikk forresten servert helt nydelig mat. Sylte, lefse, rakfisk, kalkun, waldorfsalat og creme brule. NAM! Gjett om jeg ble mett? 

Og jeg som skulle legge meg tidlig i kveld? Haha, god natt♥

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits