innkjøp: treningsklær

 Jeg og Marte hadde planer om å melde oss inn på treningsenteret i forgårs, men siden de var stengt da vi var der måtte vi komme tilbake senere. Vi gikk innom noen butikker på turen til bake, og kjøpte like så godt noen treningsklær - perfekt motivasjon for treningen. De har så masse fint her :-) 

Freshe treningsklær med sterke farger er topp treningsmotivasjon, nå gleder jeg meg masse til joggeturen senere i dag.. (Hvis været tillater det, nå regner det masse(!!!)) Vi kjøpte også noen questbars, har hørt så mye bra om de, så måtte jo prøve! Har bare smakt på en enda, men den var veldig god. Perfekt etter/før trening eller som et mellommåltid - tror jeg skal hamstre fra eBay når jeg kommer tilbake :-)


Videre i dag skal vi lese, lese og lese.. Vi har prøveeksamen i ex. Fac.på mandag, så helgen skal brukes til nettopp det! I tillegg tenkte vi å kose oss på rommet i kveld med godis og PLL♥ Perfekt lørdagskveld!

innkjøp: school uniform

Hei! I dag ble det en spontantur på Lillehammer, igjen. Har vel vært der fire-fem ganger den siste uken, men nå er endelig alt kjøpt inn. Og det siste jeg kjøpte var skoleuniform. Jeg synes det var så vanskelig å finne et fint skjørt med passe lenge, blazer og ulike bluser. Men i dag fant jeg det, endelig :-)

Alt fra Kappahl, (Bluse fra BikBok)

 

Nå er jeg nettopp kommet inn fra gåtur med tante og hundene. Veldig koselig♥ Videre i kveld skal jeg bare slappe av, lage meg en tekopp og spise. Håper dere alle har hatt en fin dag :-)

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits