first post from downunder

// 19:14

Hi everyone!

Nå er vi trygt fremme i Australia og reisen ned gikk veldig fint. Vi dro fra gardermoen kl 09 onsdag morgen, og var fremme sent torsdag kveld australsk tid. En utrolig lang reise, men den gikk overraskende bra likevel! Vi hadde to mellomlandinger, og kjørte kjempefine og store fly hele veien. Den siste delen av turen kjørte vi til og med et toetasjes(!!) fly! Der alle hadde hver sin tv-skjerm med 1000-vis av spill og filmer :-) Vi fikk litt sjokk da vi så rommene.. Vi hadde ikke store forhåpninger, men det var iallefall ikke bedre enn forventer. En køyeseng, to bord, en hylle og en vask. Det er alt vi har. Vi trodde vi hadde fått ett av de verste rommene, men etter å ha snakket med de andre studentene er vi ganske heldige, de hadde ikke vask en gang! Heldigvis er det ikke her vi skal sitte mesteparten av tiden så det går nok veldig fint :-)

 

I dag har vi fått nye simkort med australske nummer (mitt er +61416159250), i tillegg har vi hatt ett par infomøter for de kommende månedene. Tror det blir utrolig spennende og detkommer til å skje masse gøy. I dag har vi blant annet meldt oss på Mojo surf camp som er om to uker. Da skal vi være borte hele helgen for å surfe. Det gledere jeg meg masse til!! Allerede neste uke er det O-week som kan sammenlignes med fadderuken der vi alle skal bli kjent og det skjer mange ulike aktiviteter hele tiden. Det skal visst være en av de morsomste ukene her nede :-) 

Og sist men ikke minst; utsikten fra skolen!! Den er bare helt fantastisk. Det samme med området rundt, det er utrolig fint og menneskene er så vennlige og søte. Jeg og Marte var på en liten sightseing i dag morges for å kjøpe frokost. Og det virker bare helt nydelig her! Skal vise dere masse bilder fra området senere. Enn så lenge får dere nøye dere med dette:Nå sitter vi på rommet og blogger, begge to. Må nesten avslutte her nå, for vi skal snart ut å kjøpe litt mat og diverse. I tillegg har vi fått begrensninger på internettet, men tror ikke det blir noe problem. Senere i kveld skal vi bare jobbe med skooleoppgaven til tirsdag, for i morgen skal vi bare slappe av. Tenkte å ta en liten joggetur før frokost, så blir det stranden resten av dagen før vi drar ut på kvelden. Det blir nok veldig gøy!

Håper dere får en fin helg der hjemme, så skrives vi snart♥

en senere frokost

Hei hei alle! I går kom endelig skolebøkene jeg har ventet på en god stund, og da ble jeg sykt glad, helt til jeg fant ut at jeg hadde bestilt feil engelskbøker.. Heldigvis løste alt seg, og jeg har allerede bestilt nye :-) Nå er det jo kun 5 dager til jeg drar til Australia og jeg gleder meg masse. Gruer meg selvfølgelig litt til å dra i fra alle her, men det tror jeg skal gå fint. Er jo bare for 3 måneder! 


I dag derimot ble det en sen og rolig start på dagen. Jeg har ingen store planer, bortsett fra jobb i kveld, så da tenkte jeg å starte dagen med en god frokost. I dag spiste jeg knekkebrød med banan, biola med havregryn, litt mandler, mango og te. Nam♥

 

Håper dere får en fin start på helgen, så snakkes vi snart igjen!

supersunne havremuffins

Jeg lagde både en og to muffinsoppskrifter i stad. Den ene ble kjempesunne havremuffins, og inneholder nesten ingen usunne ingredienser, mens de andre var helt "vanlige". Tenkte å dele oppskriften med dere, men skal ikke love de faller i smak (søsteren min var ikke særlig fan, haha). Disse har et høyt og sunt næringisinnhold, og er perfekte som en del av lunsjen, frokosten eller til kvelds. De dempet hvertfall søtsuget mitt, og absoultt noe jeg kunne laget igjen :-) 

♥ - Alt du trenger er (ca. 12 muffins) - ♥

2 dl havregryn 

1 ss havrekli

3 ss mandelmel 

1 ss vaniljekesam

2 egg 

1,5 dl melk

3 ts sukring (gold) 

50 g smør/ 1 ss olivenolje

1 ts bakepulver 

1 ss honning

1 banan

litt vaniljesukker  

kanel/kardemomme

Noe av dette kan nok fint sløyfes, jeg lekte meg litt fram og brukte det vi hadde i skapet.


Slik gjør du: Kjør havregrynet i en stavmikser slik at det blir "mel". Tilsett deretter alt det tørre. Smøret smeltes og tilsettes honning. Deretter mikser du alt sammen, og tilslutt moser du en banan i røren. Og vips er du klar. La de stå i 12-15 minutt  midterste rille på 180 grader :-)

Håper det smaker♥

Hjemmetrening med Jillian Michaels

Jeg synes det fort kan bli kjedelig å gjøre det samme hver gang jeg skal trene, og variere ofte på hva jeg gjør. I dag hadde jeg planer om hjemmetrening, og istedet for å kjøre de vanlige øvelsene jeg pleier å gjøre (sjekk de ut HER) tenkte jeg å følge Jillian Michaels treingsprogram 30 days shred. Det er ca 25 minutter med cardio og styrke, og alt du trenger er to vekter. Etter jeg var ferdig dukket det opp en ny video, haha, og jeg tenkte å kjøre på. Så i dag ble det førts litt styrke og cardio, før jeg trente 35 minutt med yoga. Jeg har aldri prøvd yoga før, så det var ganske spennende, og veldig vanskelig. Satser på at det går litt bedre neste gang :-) 


 
Nå har jeg planer om å lage muffins til søsteren min kommer hjem fra skolen. Tenkte å lage en litt sunnere versjon, og hvis de blir gode kan jeg gjerne poste oppskriften på bloggen♥

try something new

Hei og god morgen! 

I dag prøvde jeg meg på noe nytt, og ofret havregrøten til fordel for det du ser over. Og det var så godt! Jeg har aldri smakt avokado på knekkebrød før, men det skal jeg definitivt gjøre igjen. Jeg søkte litt rundt på nettet, og fant en "oppskrift" på avokadosmør. Jeg toppet med kalkunpålegg og litt tomater, og alt jeg kan si er NAM. Hvis du ikke har prøvd dette før MÅ du gjøre det. 


Kos dere masse i dag, om dere er på skolen/jobb eller bare hjemme :-) Vi skrives senere♥

dagen min fra a til å

Hei alle! I dag ringte alarmen kl 06.40 og da var det bare å hoppe i treningsklærne for å gjennomføre ukens første treningsøkt. Det ble 20 minutt på elipsemaskinen, deretter styrke på armer og litt mage. Jeg var hjemme i god tid før klokken slo ti, og det var veldig deilig. Jeg startet med pakkingen til Australia med en gang. Det er så vanskelig å velge ut antrekk for de neste tre månedene. Jeg vil jo ha med hele skapet mitt! Haha, og med kun 1 kolli a 30 kg går jo ikke det... Nå er jeg heldigvis snart ferdig, og det ser ut til å gå ganske greit. Shopping i Australia blir det nok uansett :-)

Senere lagde jeg meg en god omelett, før jeg dro på butikken. Kjøpte inn masse god og sunn mat. I tillegg kjøpte jeg litt diverse nødvendigheter til Australia, bla. litt lesestoff. Jeg er ikke så stor fan av bøker, men blader derimot. Kan aldri få nok, haha. Derfor skal jeg hamstre inn litt forsjellig til Australia, Det Nye og ELLE er allerede i boks. Et helt døgn(!!) på reisefot kan nok fort bli ganske kjedelig uten!

Litt senere kom Embla, Marte og Mario på døra. Vi skulle nemlig ut å gå tur. Og det var som vanlig veldig koselig. Det er så deilig å gå ute mens det er mørkt og man kjenner kulda i ansiktet, for så å komme hjem og ta en god dusj♥ Det var uansett utrolig glatt langs veien, så vi hadde problemer med å holde oss på beina alle sammen. Til og med Mario, haha :-) Under kan dere se bilder av han. Og han er blitt sååå stor. Og veldig veldig fin!


Håper dere også har hatt en fin dag!

Step by step: hverdagssminke

Hei♥ 

Jeg fikk inn et forslag om å lage et sminkeinnlegg, så her ser dere hvordan jeg sminker meg til hverdags, step by step.


Dette er hva jeg (som oftest) bruker hver gang jeg sminker meg. Primeren dropper jeg noen ganger. Det varierer veldig ut i fra hvor mye jeg vil sminke meg den dagen, og en god fuktighetskrem er ofte nok grunnlag. Noen ganger bruker jeg også bløt concealer under øynene, og highlighter(fra Estee Lauder) under øyenbrynene og på kinnbeina(fra Guerlain/The balm). 

Håper dere likte innlegget♥

innkjøp: school uniform

Hei! I dag ble det en spontantur på Lillehammer, igjen. Har vel vært der fire-fem ganger den siste uken, men nå er endelig alt kjøpt inn. Og det siste jeg kjøpte var skoleuniform. Jeg synes det var så vanskelig å finne et fint skjørt med passe lenge, blazer og ulike bluser. Men i dag fant jeg det, endelig :-)

Alt fra Kappahl, (Bluse fra BikBok)

 

Nå er jeg nettopp kommet inn fra gåtur med tante og hundene. Veldig koselig♥ Videre i kveld skal jeg bare slappe av, lage meg en tekopp og spise. Håper dere alle har hatt en fin dag :-)

i love mornings like this

Jeg elsker å ha god tid om morgenen. Lage meg god frokost. Sitte ned med macen, spise og se på God Morgen Norge. Det er så utrolig koselig. Jeg elsker å bruke lang tid på frokosten, og vil heller stå opp en halvtime før, for å få god tid om morgenen enn å stresse rundt!
Slik har hverdagen min vært det siste halvåret, bortsett fra de dagene jeg har hatt tidligvakt på jobb. Det er rart å tenke på hvordan hverdagen min vil forandre seg om en uke. Da er jeg i Australia! Og selvfølgelig skal jeg blogge masse ;-) Jeg vurderer også å kjøpe goPro (noen som har erfaringer med det?) til å ta bilder på stranden, under vann og ellers da jeg ikke vil ta med meg mitt andre kamera. Og jeg synes man kan ta utrolig mange kule bilder med det! 


Nå skal jeg straks hoppe ut av morgenkåpen og lage sminke-innlegg til dere :-) 

sara happ

Hei og god søndags ettermiddag! Det ble ingen oppdatering på dere i går, og siden sist har egentlig alt gått i ett. Fredag var jeg på shopping og trening før jeg hadde kveldsvakt på jobb, og da jeg kom hjem koste jeg meg med hjemmelaget pesto-pizza, som søsteren min hadde laget. Det er såå godt! Anbefales virkelig for dere som ikke har smakt det før!

I går hadde vi jentene planlagt en bedre middag på Egon, ettersom jeg og Marte snart drar. (æææ, kun 10 dager igjen nå!) Jeg dro til Lillehammer ganske tidlig for å kjøpe inn siste rest til Australia, før vi alle møttes på Egon klokken seks, spiste god middag og koste oss masse. Da jeg kom hjem dro jeg rett til besteforeldrene mine for å spise enda mer. Der var det disket opp med ost og kjeks, masse frukt og kaker. Og jeg spiste meg så mett, og sovnet rett på sofaen. Haha :-) 

Jeg fikk også denne gaven her av Andrea, og jeg elsker den allerede. Jeg er helt obsessed av leppeprodukter(haha) og har nesten prøvd alt på markedet, bortsett fra en god skrubb. Og denne var jammen midt i blinken, den er kjempegod, leppene blir supermyke og lukten er himmelsk. 

 

Håper dere har hatt en fin helg!♥

og PS: kom gjerne med innspill på hva dere vil lese mer om til jeg drar (mat, trening, sminke, mote eller noe helt annet)

ett plagg, tre antrekkTurtleneck HER, Kåpe HER, Jeans HER, Saint Laurent sandals HER, Michael Kors Selma bag HER, Pradabriller HERTurtleneck HER, Jeans HER, Nike Air Max HER

 

Turtleneck HER, Hatt HER, Skjørt HER, Converse HER, MK Klokke HER, Marc Jacobs bag HER

 

Hvilken likte du best?♥

morning glory

Hei! I dag sov jeg litt lenger enn planlagt, og det ble derfor en litt senere frokost. Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa, men må snart hoppe ut av den og over i treningsklærne, selv om det ikke frister noe særlig akkurat nå. Planen er å dra på trening innen en time, og få gjort unna dagens treningsøkt før jeg drar på jobb!  

I dag spiste jeg havregrøt til frokost, og jeg prøvde å lage hjemmelaget iste i går, og den ble kjempegod. Alt du trenger å gjøre er å lage litt grønn te, og blande det med sitronvann. (Tilsett litt honning hvis du vil ha den litt søtere) Sett den deretter i kjøleskapet, og vent til dagen etter. Og nam: en god, kald og frisk te♥

 

Håper dere alle får en fin dag, så skrives vi senere i dag♥

instatime @ tonjevmKommenter gjerne deres egen instagram så skal jeg ta en titt :-)

Australia: video

Hei og hopp! Snøen daler utenfor, minusgradene stiger og jeg sitter inne med morgenkåpa og ser på God Morgen Norge. Noen ganger er det helt herlig med friår!

I går ble det en rolig dag her hjemme,uten verken trening eller noe annet interresant. Men en ny juiceoppskrift derimot! I går ble det litt ingefær, 1/4 agurk, 2 stangselleri, 2 appelsiner, 1 eple, 1/2 sitron med skall, og 1 gulot! Abosultt verdt å prøve ut, ingefæren gjør så juicen blir skikkelig sterk, det svir litt i halsen, men utrolig god!Regner med det er en del av dere som lurer på hva vi skal gjøre i Sydney? I såfall kan dere se videoene over. Og gjett om vi gleder oss? I går bestillte vi også billetter til The Color Run, også kjent som "the happiest 5k on the planet". (Klikk HER for å lese mer!)


Mine frokostfavoritter

Hei alle søte! Har fått spørsmål om jeg kan vise noen oppskrifter på hva jeg liker å spise, og det kan jeg selvfølgelig :-) 


Dere vet vel kanskje at frokost er dagens viktigste måltid? Det er veldig viktig å spise en god frokost som metter lenge. Jeg er ikke alltid like sulten om morgenene, men pleier alltid å spise noe med godt næringsinnhold. 
Havregrøt: Jeg er veldig, veldig glad i havregrøt. Og dette er kanskje frokosten min 5/7 dager i uka. Det er veldig lett å lage og metter lenge, ikke tar det lang tid heller. Perfekt hvis du ikke har lang tid å bruke på frokosten! Jeg liker å variere, og pleier ofte å kutte opp en halv banan i selve grøten. Ellers topper jeg den med fryste/ ferske bær, kiwi, kanel, peanøttsmøt, banan, kanel eller litt honning. Topp den med det du liker :-)

Yoghurt: Noen ganger frister ikke havregrøt, og da pleier jeg ofte å spise yoghurt. Naturell yoghurt med fryste bær, havregryn, mandler, gojibær og honning har blitt en slager i det siste. Ellers er jeg stor fan av skyr og det er noe jeg ofte spise som mellommåltid eller etter trening :-) Min favoritt er den med ripssmak, og hvis du har i noen valnøtter; NAM!Knekkebrød: Hjemmelaget knekkebrød med kyllingfilet-pålegg, ost og paprika, er veldig godt. Hvis et knekkebrød blir for tørt, kan du kanskje ta noen knekkebrød, en yoghurt og litt frukt? 
Jeg liker veldig godt å variere frokosten, og spise litt av alt. Hvis jeg spiser havregrøt topper jeg med masse bær eller frukt. Knekkebrødene elsker jeg å toppe med paprika, og på siden har jeg ofte litt frukt og grønnsaker. Lager en god juice i tillegg, eller en frokostsmoothie :-) Som dere ser, elsker jeg å gjøre frokosten fargerik!

 

I helgene liker jeg å kose meg litt ekstra, da blir det ofte enten havrepannekaker eller omelett. 


Havrepannekaker: Oppskriften er enkel. 2-3 egg, store havregryn, 2 store t-skjer naturell yoghurt (og eventuelt litt banan). Denne er så god, og jeg topper den som regel med sukkerfritt syltetøy og/eller banan :-)

Omelett: Omelett er en favoritt både til helgefrokost og til lunsj i hverdagene. Jeg liker å ekserimentere med ulike grønnsaker og lager omeletten ofte med både sopp, løk, paprika, vårløk, løk og det vi eller har i kjøleskapet. I tillegg har jeg alltid i litt smårettskinke.

... i tillegg er en stor kopp vann og grønn te et must til frokosten! Da er jeg mer enn klar nok for dagen :-)

Looking forward to...

1. Være i et helt nytt land i 3 måneder 

2. Gå med skoleuniform hver dag 

3. Surfe på Manly beach 4. Oppleve en ny kultur 

5. Bade, sole meg, og bli bruuun

6. Shoppe. Masse!

7. Gå på en internasjonal skole

8. Bo på skolen 

9. Bli kjent med masse herlige mennesker 10. Utforske den australske matkulturen

11. Jogge langs stranden

12. Ta masse bilder 13. Posere foran operahuset

14. Gå i sommerklær 

15. Dra på mange ekskursjoner. Oppleve MASSE! 16. Besøke Home and away-stranden. Og kanskje se skuespillerne??

17. Se masse dyr. Kenguru og koala♥

18. Dra til FIJI♥ (håper jeg)I´m looking forward to have the time of my life♥

have a wonderful and happy day

Hei alle fininger!♥ 

Hvordan har dagen deres vært så langt? Min har vært ganske rolig. Jeg sto opp i åttetiden, lagde meg god frokost, og så på TV. Kanskje ser dere at jeg også har byttet design? Hva synes dere om det? Tenker å fikse en header ganske fort, men inntil da får det bare være slik det er. 

Om litt skal jeg møte Embla, og det er evigheter siden sist, så det skal bli veldig, veldig koselig. Vi har tenkt oss en tur på shopping, og jeg må bla. fikse resten av innkjøpene før jeg drar til Australia. Må kjøpe inn litt sommerklær, og noen svarte skjørt ettersom vi må gå i "uniform" på skolen. Noe som skal bli litt spennende. Vi tenkte å avslutte dagen med en god treningsøkt, og det gleder jeg meg til :-)


Genser: FWSS

Har ikke fjernkontroll til kameraet, så som dere kanskje ser så bruker jeg mobilen, haha. Det funker helt fint :-) Men nå må jeg nesten finne meg noe å spise, før jeg drar avgårde. Tenkte å lage meg havrepannekaker, og kanskje litt juice? Det tror jeg :-) Apropos mat, jeg har fått spørsmål om å lage ett innlegg med noen oppskrifter på hva jeg spiser. Så i morgen kommer ett innlegg med alle mine frokost-favoritter♥ Ha en fortsatt fin dag♥

Juice recipe #1

Jeg er vel ikke den eneste som har fått dilla på juicing? Jeg husker jeg fikk min juicemaskin for tre-fire år siden, og lagde en del juice da, helt til vi en dag lagde en med agurk. Og bare agurk! Den var så vond at siden den gang har jeg ikke brukt den. Helt til nå. Heldigvis har jeg funnet noen litt bedre oppskrifter, og jeg tenkte å dele den ene med dere. 

Jeg fant dette bildet på Detoxtips på instagram, anbefaler å følge denne brukeren hvis dere ikke allerede gjør det. Mange fine sunne tips til både juice, detox, mat osv. Skjekk den ut dere ;-) Her ser dere en seks forskjellige juices, og jeg tenkte å lage nr. 1 i dag, men siden jeg ikke fant alle ingrediensene ble det en annen juice i stedet. Og den ble sååå god! 


 

Til tre personer trenger du: 

- 3 epler

- 2 appelsiner 

- 1/2 grapefruit

- 2 stilker stangselleri 

- Ca. 3 cm ingefær 

- 1/2 avokado 

- 1/2 sitron med skall 

- 1 kopp fryste blåbær 

 

Miks alt i juicemaskinen, untatt avokado og blåbær. Etter juicen er ferdig tar du den over i en smoothiemaskin og tilsetter avokadoen og blåbærene. Bland resten, vips så er den ferdig! Den har en ganske tykk konsistens på grunn av avokadoen, og det gjør den bare enda bedre. Denne må dere bare prøve ut♥


Har dere noen gode oppskrifter på lur?♥

happy new week

Først må jeg bare si TUSEN TAKK til alle som var innom bloggen min i går. Statistikken skjøt til været og det er jeg veldig takknemlig for♥ Og takk for alle kommentarer, det er veldig veldig koselig. Håper dere fortsetter med det :)

Her har jeg nettopp spist dagens frokost mens jeg har sett tv, søkt etter inspirasjon på weheartit og bare slappet av. Det var så vidt jeg kom meg opp av sengen i dag, her var det hele 22 minus!!!! Hvor kaldt er ikke det? For noen dager siden var det jo plussgrader? Heldigvis kun to uker igjen før jeg drar til supersommer i Australia. Ellers er jeg klar for en ny, sprek og sunn uke. Og den starter jeg med en god treningsøkt om litt, men først skal jeg bare slappe av i verdens beste morgenkåpe som jeg fikk av tante til jul♥ Den er så goood!

 

Håper dere får en fantatisk fin uke♥

 

10 øvelser til hjemmetreningen

Her kommer noen av mine favorittøvelser når det kommer til hjemmetrening! Jeg vil på ingen måte si jeg er en treningekspert, men dette er øvelsene JEG liker best, kanskje kan det være noe for dere også. Håper dere liker innlegget, og si i fra hvis dere har noen favorittøvelser♥ Er det noen av øvelsene dere ikke forstår, legg igjen en kommentar så skal jeg prøve å forklare bedre :)

Jeg kjører som regel hver øvelse mellom 12-15 ganger uten vekter. Og gjentar 3 ganger. Noen av øvelsene annerledes :)


 
1. Planken: Her skal du ligge helt rett, og stramme i mage og rumpe. Ligg så lenge du klarer, prøv å sett deg et mål, eks 1 min eller 2 min. Gjenta to ganger. 
2. Situps: Denne øvelsen vet vell alle hva er? Jeg pleier å kjøre 30 repetisjoner, og gjentar 3 ganger. Husk å ikke bøy nakken, men ha hendene lett bak øret. Og hold ryggen rett.Tenk at du skal "dra" magen mot kneet. Hvis du har en medisinball, og en "hjelper" kan øvelsen på bildet under være super :)
3. Pushups: Strake (eller på kne), husk å stram i mage og rumpe her også! Gå sakte ned, og raskt opp igjen. Gjør heller få pushups der du går helt ned, enn mange små :-)
4. Rumpeøvelser: Disse er litt vanskelig å forklare men skal prøve å vise med bildene. Du står på alle fire, med kne og albuer ned i gulvet. Her gjør du tre øvelser per fot. 30 repetisjoner hver. Gjør hver øvelse sakte og kontrollert :)

- 30 rette: Hold foten helt strak, og løft den "opp og ned." (ikke lenger ned enn at hode, rygg og hæl ligger i 180*)- 30 bøyde: Her skal foten gå bak, slik at den nesten "sparker" rumpa. Deretter tilbake, gjenta. 

- 30 i 90*-vinkel: Her har du foten i 90*vinkel (rumpe, kne og hæl) og sparker hælen "opp i taket".

5. Sideliggende beinløft: Ny øvelse der du gjør tre forskjellige øvelser per bein. Ligg på siden med albuen i gulvet, og nederste fot i bøy. Hver øvelse gjentas 30 ganger her også.

- 30 rette: Løft det øverste beinet mot taket, deretter ned mot beinet som ligger i bakken. Ikke hvil den øverste foten på beinet, gjenta med en gang. Beinet skal være helt strakt!!- 30 bakover: Her skal du sparke i rumpa med den øverste foten. 

- 30 opp: Ha den øverste foten i 90*-vinkel og løft kneet mot taket. 6. Gå-planken: Her gjør du planken i gående versjon. "Gå" med håndflatene/albuene.

7. Båt-situps: Sitt på rumpa med beina og ryggen i "været". Ta beina og ryggen sakte fra hverandre, og nærmere gulvet, men ikke så langt att de "toucher" bakken. Gjenta :)

8. Bulgarsk utfall: Stå med en fot på en stol, og den andre ett par meter lenger fram på gulvet. Gå sakte ned mot gulvet med kneet, og opp igjen. 12 x3 per fot. Hvis du har, bruk gjerne vekter i hver hånd! (Du kan også fylle to vannflasker.. :))9. Hockey: Stå i 90* mot en vegg. Stå i 1 minutt, eller så lenge du klarer. Gjenta to ganger. 

10. Squats: Stå med beina fra hverandre og bøy rumpa ned mot gulvet. Ryggen er rett og du skal se rett frem.

 

Håper dere skjønte forklaringene mine! Lykke til med treningen!! :-)

sunday morning

Hei og god morgen alle! Det ble ingen oppdatering i går kveld slik som jeg hadde tenkt, men det var kanskje like greit... Var på jobb i hele dagen, og når jeg kom hjem koste vi oss med biff, film og TV. Hadde planer om å se twilight i går, men slik ble det ikke. Har ikke sett mer enn en av filmene enda, så det er vel på tide? Over ser dere gårsdagens godis. Yoghurtnøtter og den sjokoladen er det beste jeg vet. Det er så utrolig godt, så jeg spiser meg alltid så kvalm, haha :-)

I dag må jeg fikse resten av tingene før Australia. Og i tillegg må jeg snart begynne å pakke!! 

Senere i dag kommer et treninginnlegg jeg håper dere vil like! Hva er deres planer for dagen?

smile, its saturday


Hei alle søte♥ Dagens frokost ble havregrøt med banan, toppet med kiwi og frosne blåbær. Nå er maten inntatt og jeg er straks på vei ut døren for å dra på jobb. Likevel ville jeg stikke innom å ønske dere er fantastisk fin lørdag, så snakkes vi senere!summer outfitsDrømmer meg helt bort i lette og fine sommerantrekk om dagen, kun 19 dager til avreise nå! ♥

T.G.I.FHei, og god helg♥ Her er frokosten inntatt for en god tid siden, og siden den tid har jeg sett på God Morgen Norge, og jobbet litt med bloggen. Det beste med å ikke gå på skole, er å ha frie morninger, der man kan nyte frokosten lenge, mens man sitter å ser på TV i bare morgenkåpen.. Likevel kjenner jeg det skal bli deilig å begynne å studere igjen, man savner det faktisk ;) 

Senere i dag skal jeg ha en styrkeøkt her hjemme :-) Hvis det er noe dere vil kan jeg kanskje lage et innlegg om gode øvelser til hjemmetrening? Eller så skal jeg på jobb senere i dag, men vi snakkes nok før den tid!

Håper dere får en fin dag søtinger♥

når søtsuget setter inn

...er det utrolig godt med noe snacks, men hvorfor ikke lage noe sunt OG godt? Jeg synes det er utrolig godt og blande sammen litt av alle godsakene jeg liker til en liten frukt-og grønnsakssalat. Samtidig får du i deg mange av vitaminene og mineralene du trenger i løpet av dagen! På denne måten blir jo 5 om dagen ingen problem :-)

 

Hva pleier du å kose deg med når du får lyst på noe søtt? 

good morning sunshine

HEI OG GOD MORGEN! Har dere sovet godt? Her har jeg allerede inntatt dagens første måltid som bestod av havregrøt med banan og bær(MMmmmm♥), en kopp vann og te.. Havregrøt er noe jeg nesten lager hver dag, det er jo så godt, og hvis det toppes med fryste bær er det enda bedre, hihi :) 

Med andre ord er jeg klar for en riktig så god treningsøkt om litt! Håper dere får en fin dag, så snakkes vi senere♥i am not a paper cup

Hei alle fininger♥

Hvordan har dagen deres vært? Min har gått i ett fra jeg sto opp til nå. Det startet med at jeg våknet to-tre ganger i løpet av natten, for å sjekke mobilen om jeg hadde sovet over.. Haha, slik er det når jeg har min første åpningsvakt alene :) Det gikk heldigvis supert, og etter jobb nr.1 var det rett hjem å spise deilig middag som mamma hadde laget, for derretter å dra videre på jobb nr. 2! Kom ikke hjem før nærmere ti i kveld, så er ganske så sliten nå kan du si. 

Har dere forresten smakt skyr med valnøtter? Det er utrolig godt, og mettende! Anbefales virkelig♥

Ellers så har jeg gledet meg i hele dag til å se siste episode av Pretty Little Liars!! Haha, er dere like hekta som meg eller? :-)Nå skal jeg snart legge meg, for i morgen har jeg tenkt meg opp tidlig! Da står nemlig morgentrening med styrke og kondis på planen :)

 

Snakkes i morgen, god natt♥

happy birthday

Nå ligger jeg i sengen klar for å legge meg, men måtte bare innom å laste opp bildene vi tok hos Marte. Haha, ler meg ihjel! Marte har nettopp kjøpt seg ny mac, og det er alltid like morro å ta bilder med photo booth :-) 

Vi fikk forresten servert helt nydelig mat. Sylte, lefse, rakfisk, kalkun, waldorfsalat og creme brule. NAM! Gjett om jeg ble mett? 

Og jeg som skulle legge meg tidlig i kveld? Haha, god natt♥

Supersunn og enkel frokost

GOOOD MORGEN!♥ Her sitter jeg og spiser frokost, men tenkte jeg like så gjerne kunne stikke innom å gi dere oppskriften med det samme. Kjemperask å lage hvis du for eksempel har dårlig tid, eller vil spise noe kjapt, enkelt og sunt :)

Nå er jeg snart klar for ukens (og årets, haha) andre treningsøkt! Hadde planer om å dra til treningssenteret for å ta litt styrke, men tror det blir hjemmetrening i stedet. Da blir det heller 5km jogg før jeg avslutter med styrke på armer, mage og rumpe!

 

Håper dere alle får en fin dag, så snakkes vi senere i dag♥

Nytt år, nye muligheter

 

Hei alle!

Nå er det nesten hele to år siden jeg blogget sist (på ttonjevm.blogg.no), og siden den tid har det skjedd masse. Jeg er bla. ferdig på videregående, og skal om noen uker dra ned til Australia for å studere på ICMS Manly. Og jeg gleder meg sånn. Siden jeg skal forlate familie og venner her i Norge for tre måneder tenkte jeg det ville være en super idè og begynne å blogge igjen, slik at de kan følge med på livet "downunder". Perfect timing vil jeg si, ettersom jeg faktisk har savnet å blogge også. 

 

ÆÆÆ skjekk det har da! Gleder meg til å ta båten fra Manly og gå i Sydney og shoppe. Masse. 
Og her er skolen vi skal bo på! Kan ikke akkurat klage på det :)
Håper du vil følge bloggen min!! Er det noe du lurer på er det bare å spørre ♥

 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits