hello flawless - oxygen wow

Hei dere♥

Måtte bare vise dere den nye foundationen jeg kjøpte i Sydney for litt siden.. Jeg har ikke brukt flytende foundation på veldig lenge, men når vi var på Westfield shoppingcenter for noen dager siden, måtte jeg bare kjøpe denne. Det var så utrolig stort der, til og med en avdeling KUN med sminke - heaven!

Kjøpte denne i fargen "petal", og en børste fra samme merke. Har hørt veldig mye bra om benefit, men aldri prøvd det selv, så gleder meg til å teste ut denne. Er det noen av dere som har prøvd dette merket før, i så fall - hva synes dere?♥


Når dere leser dette innlegget er vi på surfe camp noen timer utenfor Manly - blogger mer om det når jeg kommer hjem på søndag, ha en fortsatt fin helg!

enkelt, sunt og veldig godt

Hei og god kveld (til dere)♥


Kanskje dere vil prøve dette her neste gang dere får lyst på noe søtt? Det var iallefall veldig godt♥ Jeg og Marte koste oss med dette og hotel cæsar i går kveld, hihi - savner norsk TV i blandt! Nå er vi på skolen (dette inlegget er forhåndspostet), men har heldigvis bare to timer i dag! Det går veldig fort, og etter det må vi pakke og fikse oss til vi drar på suuuuurfecamp - vi skrives senere♥ Håper dere får en kjempefin helg!

the beautiful sydney

//20:37

Hei, og god morgen til dere!

Nå er det nok en stund siden jeg blogget sist, men som dere vet er det så mye som skjer her nede (itillegg til dårlig internett) Likevel vil jeg jo veldig gjerne fortelle dere om alt det fantastiske som skjer!♥ Den siste helgen var veldig stressende med øving til prøveeksamen. Etter kun to uker med forelesning, skulle vi ha vår første "eksamen". Det var en eksamen som overhodet ikke telte, men det er likevel greit å vite hvordan sensor ville bedømmet deg - og at du vet ca. hvordan eksamen kommer til å gå. Jeg er veldig glad vi hadde nettopp denne testen, og tror eksamen skal gå veldig greit.
Noen snapchots fra Sydney for noen dager siden♥


I tillegg til alt annet som skjer har jeg klart å bli småsyk.. Ikke noe ille, kun litt forkjølelse og vondt i halsen, men nå er jeg heldigvis på bedringens vei! Har spist repsils til den store gullmedalje, og drukket te og juices med ingefær - da blir man frisk! Er helt fantastisk at vi har verdens beste cafe like i nærheten. De selger kjempegode smoothies, juice og masse gode retter. Nam, får vann i munnen bare ved tanken, haha :-)

I morgen drar vi på surfecamp, og jeg gleder meg helt sykt. Har aldri, aldri surfet før og det kommer til å bli veldig spennende.. Bilturen er hele sju timer lang, men med litt søvn og musikk på øret går nok det fint. Vi kommer frem sent fredags kveld, så det blir nok bare å hoppe rett i sengs før vi er klare til første surfetime lørdags morgen. Det er forresten null dekning der, men kommer til å poste bilder når vi kommer hjem igjen på søndag. Marte har med goPro kameraet så vi skal ta masse, masse bilder♥♥

innkjøp: treningsklær

 Jeg og Marte hadde planer om å melde oss inn på treningsenteret i forgårs, men siden de var stengt da vi var der måtte vi komme tilbake senere. Vi gikk innom noen butikker på turen til bake, og kjøpte like så godt noen treningsklær - perfekt motivasjon for treningen. De har så masse fint her :-) 

Freshe treningsklær med sterke farger er topp treningsmotivasjon, nå gleder jeg meg masse til joggeturen senere i dag.. (Hvis været tillater det, nå regner det masse(!!!)) Vi kjøpte også noen questbars, har hørt så mye bra om de, så måtte jo prøve! Har bare smakt på en enda, men den var veldig god. Perfekt etter/før trening eller som et mellommåltid - tror jeg skal hamstre fra eBay når jeg kommer tilbake :-)


Videre i dag skal vi lese, lese og lese.. Vi har prøveeksamen i ex. Fac.på mandag, så helgen skal brukes til nettopp det! I tillegg tenkte vi å kose oss på rommet i kveld med godis og PLL♥ Perfekt lørdagskveld!

en herlig dag i sydney

// 23:41

Hei og god formiddag!

Nå er klokken nærmere tolv her i Australia, og denne dagen har virkelig gått i ett.. Jeg og Marte var invitert på BBQ hos ei australsk jente som vi møtte i Norge når hun besøkte en venn av oss i fjor vinter, og det var utrolig koselig♥ Vi dro fra Manly tidlig i dag morges, og måtte ta to ferjer for å komme frem. Med denne utsikten her var jo ikke det noe problem. 

Marlee tok oss i mot på "wharfen" og kjørte oss hjem til henne. Hun hadde disket opp med kjempegod grillmat, og jeg smakte kenguru for første gang! Det var utrolig koselig å møte Marlee og vennene hennes, og i tillegg bli invitert på en ekte australsk BBQ. Hehe, vi måtte uansett hente event packen vår til morgendagens Color Run, og flaks som vi hadde bodde Marlee kun 5 minutter unna. 

På turen tilbake stoppet vi og gikk litt rundt i Sydney. Vi fikk dessverre ikke shoppet ettersom alt stenger utrolig tidlig her nede. På hverdagene er shoppingsentrene stengt rundt klokken fem(!!), på torsdager litt senere. Men vi tok oss likevel en matbit på havnen med utsikt mot Harbour Bridge og Operahuset, helt herlig! Før vi tok turen hjem stoppet vi innom yoghurtland og kjøpte is, og den australske kjeksen "Tim Tam" som vi MÅTTE kjøpe, og den var kjempe god! Nam :) 

Nå skal vi snart hoppe i seng, for i morgen er det Color Run! Vi snakkes senere♥

en liten update

// 19:57

Heihei!

Dagene går i ett her nede, i alle fall nå under O-WEEK. I tillegg til lite tid har vi dessverre begrensninger på internett, så har faktisk ikke hatt tid til å sette meg ned å blogge ordentlig enda, men her kommer ett langt og fyldig innlegg om hva vi har gjort den siste tiden. 

Nå har vi vært i Manly i åtte dager, og allerede rukket å fullføre en hel skoleuke. Frem til ?vinterferien? i midten av mars, har vi kun Ex. Fac. og engelsk på skolen. (Ex. Phil. får vi etter ferien) Det er veldig deilig å bare konsentrere seg om to fag om gangen, men kjenner jeg blir litt stressa med tanke på at vi har eksamen om under fire(!!!) uker. På den tiden skal vi ha rukket å gjennomgått ett helt pensum på to bøker, så det er bare å jobbe! Heldigvis har vi masse av tid til å lese og studere på egenhånd også.Dagene her nede består som regel av skole fra 08.30-10.30. To dager i uken har vi skole to timer til, fra 12.30-14.30. Vi har ganske korte skoledager, og det er veldig deilig. I dag dro jeg og Marte og spiste lunsj på Pure Wholefood rett etter skolen, og deretter la vi oss på stranden og leste Ex. Fac. Det er bare så sykt deilig å gå fra skolen til stranden på under 10 minutt.

Manly Beach.... Ahhh som jeg elsker denne stranda♥ Og hvis dere ser helt oppe til høyre kan dere skimte skolen vår i bakgrunne (Ja, det som ligner på et slott, hehe)

Dagens lunsj, avocado in my ♥. Skjønner ikke hvor jeg har vært i alle år, har ikke smakt avocado før NÅ! Det er jo så godt :-)

 

Nå har vi nettopp spist middag, og sitter på rommet. Senere tenkte vi å dra ut på en joggetur, og bare slappe av resten av kvelden.I morgen skal vi inn til Sydney (for første gang!!) på BBQ, og det gleder jeg meg masse til. Og på søndag skal vi også inn til Sydney for å løpe The Color Run. Det kommer til å bli kjempe morsomt!

 

Love from Aussie♥

lets go to the beach

// 13:17

Hei alle sammen! Nå ligger sikkert dere alle og sover søtt hjemme, mens her er søndagen langt på dag. Vi har allerede spist dagens brunch, og maten her en veldig god, og det er et stort koldtbord hver dag. Til frokost er det alt i fra frokostblandinger, egg og bacon, brød og pålegg, yoghurt og frukt(♥) Et veldig godt utvalg med andre ord. 

♥ 1. Meg og Christina på et utested i går kveld  ♥ 2. Mango og avokadosmoothie i dagtidlig; NAM!  ♥ 3. Meg og Marte i går kveld. Den photobooth maskinen har jeg på følelsen kommer til å bli godt brukt, hver gang vi er på det utestedet... Wopsii  ♥ 4. Marte sin nye roomie.. Disse fuglene er overalt her, og de er såå fine. Men de lager helt forferdelige lyder.

I går kveld var vi ute i Manly, og det var veldig gøy. Hvis dere vil ha et langt referat  gå inn HER, haha. Vi dro hjem i ett-to-tiden, og stupte rett i seng. I dag var vi allerede oppe rundt ni, og la ut på joggetur. Det er utrolig fint å jogge her. Langs strandpromenaden er den hundrevis av mennesker som jogger, sykler og trener tidlig på morgenen. Joggeturen vår derimot endte fort i en shoppingtur da vi gikk gjennom hovedgata, woopsi.. Kjøpte meg kun en kjempesøt natt-t-skjorte. På vei tilbake stoppet vi innom Pure Wholefood og det kommer til å bli favoritt cafen min. De har så masse godt. Ferske juice, smoothies og masse god mat. I dag kjøpte jeg meg en avokado, brokkoli og banan smooothie, den var kjempegod♥I nuet jobber jeg med engelskoppgaven, men skal snart ned på stranden. Har faktisk ikke badet eller solt meg mens jeg har vært her, men i dag drar vi ned for å ligge noen timer på stranden. Det skal være en vollyball-match i dag også, så det blir veldig gøy. 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits