studybreaken + litt til

Etter to uker uten blogging kan man trygt si det har skjedd masse her i Australia - og da har jeg selvfølgelig masse bilder! Jeg tenkte derfor å oppdatere dere på hva som har skjedd siden sist, og hva vi gjorde iløpet av studybreaken vi hadde i midten av mars + litt til!

♥ Vi fullførte eksamen(7 mars), og var helt i ekstase over å dra for å hente verdens skjønneste Embla på flyplassen - og deretter booke inn på hotell for den kommende helgen. 

♥ Etter en herlig helg i Sydney, tok vi flyet grytidlig søndag morgen for å dra til Cairns - og videre til Great Barrier Reef! Vi hadde det helt toppers, besøkte Green Island, og snorklet med fisker du kun ser i filmer som "oppdrag Nemo". Utrolig morsomt!


♥ Vi avsluttet oppholdet i Cairns med å hoppe i fallskjerm - noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre. Fra det øyeblikket vi lettet fra bakken, og til vi satt på kanten av flyet - ja, jeg var såå nervøs, redd og spent på samme tid, men den følelsen å hoppe ut av ett fly, kommer jeg aldri til å glemme, og er utrolig glad vi valgte å gjøre det. Og i tillegg kjøpe med bilder og filmer av hoppet. - Et minne for livet!

♥ Etter en kort uke i Cairns dro vi tilbake til Sydney, og ble der for helgen før vi dro hjem igjen. Ja, det er så rart, men det var utrolig godt å komme "hjem" til Manly, hvor vi faktisk bor for øyeblikket. 

♥ Studybreaken var over, Embla dro tilbake til Norge, og hverdagen var kommet igjen!

♥ Backpackerne Vibeke og Siri var kommet til Sydney, og vi tilbragte en helg med de der vi koste oss med god mat, Bondi Beach, Wildlife- og sealifepark og Madame Toussau. 

♥ Vi har virkelig innsett hvor fort tiden flyr forbi her nede - og nå er det snart bare 3 uker til vi er tilbake på norsk jord - det føles jo ut som vi kom i går!

Giveaway - To Die For

Hei! Jeg kjører nå en konkurranse på instagram (@tonjevm) der man kan vinne en valgfri bikini fra To Die For. Likevel tenkte jeg å kjøre den samme konkurransen her for de som ikke ha instagram. Alt du trenger å gjøre er

1. Kommenter under dette innlegget hvilken modell du ønsker + størrelse (husk epost)

2. Follow www.facebook.com/todieforswimwear eller på instagram @todieforswimwear

 

Masse lykke til! (Konkurransen er over)

 

en oppdatering fra down under

// 15:59

Hei dere I nuet sitter jeg egentlig å leser til eksamen, men tenkte å oppdatere dere, ettersom det er en stund siden sist..

Forrige helg var vi på surfecamp, noe som var utrolig morsomt. Etter over 8 timer med reise var vi endelig fremme i Crescent Head, og klare for en super helg! Lørdagen startet allerede klokken 05.30 da vekkerklokken ringte, og vi spratt opp å sengen for å få med oss den fantastiske soloppgangen, som virkelig var noe av det fineste jeg har sett. Virkelig. Resten av helgen gikk med på å surfe(♥), sole oss og ha det moro! Kvelden ble avsluttet med en liten fest på campen.

Her er noen bilder fra Sydney, da vi var på shopping. Det er jo veldig stort her, men vi fikk dratt innom ett par sentre og en del butikker. He-he, og over kan dere se Adidasgenseren jeg vurderte å kjøpe, men som jeg droppet, for denne gang i allefall.


 På fredag var vi i sjømannskirken her i Sydney og spiste vafler og risengrynsgrøt. Det var utrolig koselig, og vi følte oss som hjemme i vakre Norge. Det var også mulighet til å kjøpe norske godterier, men ettersom vi fortsatt har en hel melkesjokoladeplate på rommet, i tillegg til en del melkehjerter kjøpte vi heller noen pakker med dip, så i kveld har vi planer om å kose oss med gulerøtter og dip. 

Her er en liten blanding av forskjellige bilder fra den siste tiden. Nr.1 er fra favorittcafen min nede i Manly med masse godt // Nr. 2 er Heidi og Liam utkledd for Cross-over Party. Looking good! // Nr. 3 og 4 er meg og Marte // Nr. 5 Seeeeeelfiè // Nr. 6 Slik jeg sitter for øyeblikket, med notater og Ex. Fac. boken.. Eksamen på fredag allerede - hjelpes.

Over ser dere klassebildet vårt, hehe #shakamalaka. Og nedenfor to bilder fra da vi var ute i Manly forrige tirsdag. Tilslutt må jeg fortelle om en fantastisk nyhet - etter eksamen førstkommende fredag kommer nemlig verdens beste Embla, helt fra Norge for å besøke oss. Og som jeg gleder meg!! Vi skal finne på så mye gøy mens hun er her, og vi har allerede bestilt en tur nordover. Vi drar førstkommende søndag til Cairns og blir til fredag. Mens vi er der skal vi blant annet besøke Great Barrier Reef, Green Island, en dyrepark med koalaer og kenguruer og oppleve masse annet! ♥♥ Ææææ can´t wait!

Ha det fint så lenge, så blogges vi snart ♥ 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits