På norsk jord igjen

Nå er det en stund siden jeg har blogget, men dagene i Australia gikk virkelig i ett. Nå er jeg tilbake i Norge, og hverdagen begynner å falle på plass. Å bo i Australia for tre måneder var virkelig en opplevelse, og jeg er så glad jeg dro. Jeg sitter igjen med så mange minner, og har virkelig hatt the time of my life. Dagene etter jeg kom hjem har gått med på å være med familie og venner, og ellers bare slappe av. Jeg er fortsatt litt jetlagged, og i dag våknet jeg klokken 0600 - lys våken, hoppet rett i treningstøyet for å jogge en tur. Noen fordeler med å være jetlagged - haha. 


Her er noen bilder fra den siste tiden i Australia. Savner det allerede, selv om det var godt å komme tilbake til kjente omgivelser og hverdagsrutiner i Norge. I allefall nå som sommeren er på vei. Skal ikke klage på været som møtte oss iallefall - stekende sol, og temperaturen er det ikke noe å si på. 

Nå har jeg nettopp laget meg verdens beste iskaffe! Ble nemlig avhengig av kaffe i Australia, haha, så i dag fikk jeg lyst til å lage en annen variant, og den ble så god, og tok kun noen minutter å lage!♥ 

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11552445/?claim=vnjcw67tkg2">Follow my blog with Bloglovin</a>

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits