Giveaway - To Die For

Hei! Jeg kjører nå en konkurranse på instagram (@tonjevm) der man kan vinne en valgfri bikini fra To Die For. Likevel tenkte jeg å kjøre den samme konkurransen her for de som ikke ha instagram. Alt du trenger å gjøre er

1. Kommenter under dette innlegget hvilken modell du ønsker + størrelse

2. Follow www.facebook.com/todieforswimwear eller på instagram @todieforswimwear

 

Masse lykke til!

 

hello flawless - oxygen wow

Hei dere♥

Måtte bare vise dere den nye foundationen jeg kjøpte i Sydney for litt siden.. Jeg har ikke brukt flytende foundation på veldig lenge, men når vi var på Westfield shoppingcenter for noen dager siden, måtte jeg bare kjøpe denne. Det var så utrolig stort der, til og med en avdeling KUN med sminke - heaven!

Kjøpte denne i fargen "petal", og en børste fra samme merke. Har hørt veldig mye bra om benefit, men aldri prøvd det selv, så gleder meg til å teste ut denne. Er det noen av dere som har prøvd dette merket før, i så fall - hva synes dere?♥


Når dere leser dette innlegget er vi på surfe camp noen timer utenfor Manly - blogger mer om det når jeg kommer hjem på søndag, ha en fortsatt fin helg!

Step by step: hverdagssminke

Hei♥ 

Jeg fikk inn et forslag om å lage et sminkeinnlegg, så her ser dere hvordan jeg sminker meg til hverdags, step by step.


Dette er hva jeg (som oftest) bruker hver gang jeg sminker meg. Primeren dropper jeg noen ganger. Det varierer veldig ut i fra hvor mye jeg vil sminke meg den dagen, og en god fuktighetskrem er ofte nok grunnlag. Noen ganger bruker jeg også bløt concealer under øynene, og highlighter(fra Estee Lauder) under øyenbrynene og på kinnbeina(fra Guerlain/The balm). 

Håper dere likte innlegget♥

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014

gratisdesign av Tonjemt
hits